fredag 29. oktober 2010

Ønskeliste ;)

No har eg fått mi fine Svane seng på plass på mitt kvite soverom!! Her er bilde fra Living, fine fine senga mi:) Har virkelig sansen for kvitt med grått for tida, syns det er så fint!:)
Ellers tenkte eg at eg ville vise ønskelista mi fra Living i dag:) Dette lekre møbelet hadde passa så fiiiint i gangen min!!
Eller dette nydelige vitrineskapet.... hadde vert så fint med serviset mitt inni der! Ser det for meg;) Hmm... no kom eg på at eg kan jo legge ut bilder av serviset mitt og en dag;) Silver Gate som det heter, kvitt og sølv, veldig fint;)


Tallerkenhylla fra Living står høgt på ønskelista!! Kunne tenke ei på kjøkkenet/spisestua, og ei på lille gullet sitt rom, så ho har en fin plass til bøkene sine:)Ønsker alle en super helg!!

mandag 18. oktober 2010

Bare noen dager til innflytting!!!

Her ser dere noen få bilder av min og Angelica's nye heim!! Vi får mest sannsynlig flytte inn til helga, og vi gleder oss så mye :D

Her er det 4 leiligheter i ei blokk, vi skal ha den nede til høgre:)


Kjøkkenet vårt:)


Bad:)Stua:)


Og Angelica's soverom! :)
Gleder meg sånn til å flytte inn, innrede og kose meg til høsten og vinteren i nye heimen vår. Da skal dere få se bilder, og kanskje bloggesperra mi gir slipp?!?! :D Ønsker alle en herlig dag, ei herlig veke og en herlig høst :)