mandag 21. februar 2011

Roser av min kjære :)


Var dei ikkje fine? :)

mandag 14. februar 2011

Soverommet mitt:)


Plutselig en sen fredagskveld kom eg på en ny dekorasjonsmåte på soverommet... Og da måtte det testes ut! Sko på utstilling!;) Ååå, så kjekt det var, følte eg var tilbake i skobutikken Bianco Footwear som eg jobba i for et par år siden! Savner den butikken stort.. Vi måtte legge den ned her i Førde, men heldigvis kan eg kose meg på Bianco-butikkene i Bergen når eg er der;)
Og ja, her ser du nesten kun Bianco-sko...;D

Her er altså resultatet av mi lille ommøblering. Kjem på at eg ikkje har vist bilder fra soverommet mitt her på bloggen før!Bak døra til soverommet har eg hengt opp et IKEA vinstativ. Desverre var flaskene, utenom denne, for store for stativet, det skal eg huske til neste gang... Og så en O som er borte her, spørs om den forsvant i flyttelasset..


No skal eg snart heim, etter ei ufattelig laaaang, trøtt nattevakt!! Har fått en nykomling i heimen forresten, en nydelig kvalp som vi har gitt navnet Eira! Bilder kommer:D Ha en herlig Valentinsdag alle!!

søndag 6. februar 2011

Søndagskveld i Kosekroken

Etter tidligvakt på en søndag, og ribbemiddag hos ho mor, var det godt å komme heim til sofaen. Jentungen er komt i seng og sover søtt. No blir det en god film og noe snacks attåt i Kosekroken og i en varm armkrok :)


Lysa på den nylakka vegglysestaken er også tent:) Lekkert ble det!

Ønsker alle en nydelig søndagskveld....:)

lørdag 5. februar 2011

Litt fra mi nye stue:)

Tiiiidlig oppe på en lørdag... Har jobbehelg, så må nyte tiden med mitt skjønne gull før eg skal på seinvakt og ho skal til barnevakten. I dag viser eg noen få bilder fra stua mi...:)

Her er Kosekroken! Stige fra Living, blomster, potter og eplekasse på veggen fra Plantasjen, klokke og teppe fra Skeidar, puter fra H&M, lampe fra Ikea, bord fra Fagmiljø, bambuslykt fra Perfect Home, veggord "Kosekroken" fra Lamoni.no, og min gode gamle sofa fra Bohus:)

Synes eplekassene fra Plantasjen er så lekre:)

Peiskos! Gyngestolen min som eg fikk av mormor har eg malt kvit, og den er så nydelig fin:) Skap fra Skeidar.


Av og til imponerer Jysk med noen kule funn. Og denne klokka er en av dem!! Skikkelig tøff, og til 75 kroner!;)


Vitrineskapet mitt fra Ikea, Liatorp-serien, har eg fylt opp med mitt samleservise Silver Gate, muffinsholder fra Kremmerhuset og bestikkboks og klokke fra Perfect Home.
Sååå... det var litt fra mi stue:) Her har eg og jentungen det godt;) Ønsker alle en riktig fin lørdag!