onsdag 29. juni 2011

My kitchen

I dag har eg tatt bilder av mitt lille kjøkken:)
Her går det i kvitt og grått/sølv, mine favorittfarger:)

Eg drømmer om kjøkkenutsikt der eg ser grønt gress, fine gjerder, trær, dyr og barn som springer i gresset, solskinn osv..... Foreløpig får eg nøye meg med å se på bilen min;)


Eg lika kjøleskapet mitt! Stort og flott!


Eg husker at eg SKULLE ha knotter, er jo berre 8 måneder siden eg flytta inn, men no hadde eg nok heller velgt handtak, og eg veit akkurat hvilke...Til ære for fotografen (meg) er gardina trekt til sides, men det er ikkje dagligdags. Folk på parkeringsplassen kan sjå rett inn. Og det kan eg ikkje fordra. Så ja, gardinene blir godt brukt.

Benkeplata er eg veldig glad i, liker dei forskjellige nyansane i grå. Og den er veldig lett å vaske, og null fingermerker. Det var eit krav.

Så det var en liten kikk inn på min kjøkken. Ønsker alle en fantastisk dag!

tirsdag 28. juni 2011

Følg gjerne også min nye blogg.

Ny blogg er i gang:)

No har eg nettopp skreve mitt første innlegg i min nye blogg. Det blir ein heilt anna blogg enn denne. I denne bloggen her har eg jo sneke inn nokre få innlegg om trening og helse, men ikkje stort meir enn det. Denne bloggen blir no ganske fri for slikt, og så blir min nye blogg kun om det:) Eg skal prøve å halde BEGGE bloggene ved like! Følg meg gjerne på min nye blogg også:) Bildet er ikkje meg, men det seier jo litt om kva eg har lyst til, og kva som er formålet med den nye bloggen;) Trykk på linken nedenfor eller på tittelen for å kikke innom min nye blogg.fredag 10. juni 2011

Vi trenger stemmer:)Vi vil vinne fylkesfinalen!! Hjelp oss med stemmer! :) TAKK!

tirsdag 7. juni 2011

Lano-Angelicahttp://www.lano.no/bidrag/angelica-sogn-og-fjordane

Her er herlige jenta mi! Vi blir kjempeglad for stemmer! Trykk på linken over:)