torsdag 9. mai 2013

Jentungens nye rom!!

 I dag skal vi ha vår første kveld heime i vår egen heim! Etter 3 lange måneder uten vatn, trøbbel med avløpet osv. Vi har vert så heldige at vi har hatt et hus å bu i midlertidig, og vi har jo hatt det fint der, men det er ubeskrivelig herlig å vere tilbake i vårt hus! Vi hadde ikkje budd her meir enn 4 måneder etter huskjøp før vatnet frøs, og når avløpet frøs og det var problemer med rørene, måtte vi flytte heimefra.. Men no er vi tilbake!! Og den siste måneden har eg og min kjære vert masse heimom og pussa opp soverommet til eldstejenta! Uten at ho visste om det! Så ble ei glad og meget overraska jente som kom heim til nytt rom i dag! Bilder kjem på rams nedover her ;)


Slik såg det ut da vi kjøpte huset i høst. 

Gulaktig strietapet med MASSE hull, trekvite lister, trekvit vinduskarm, trekvitt tak, trekvit dør...
Grøss.....

 


Og her er vi igang! Taket er allerede malt kvitt, stor forandring bare det! 


Veggane har fått et malingstrøk, massevis av spikerhull er sparkla og dørkarm er blitt kvit.Og her er det endelige resultatet!!                            Nymala tak og vegg, profilerte kvite lister i tak, gulv og i hjørner.
                                                          Nye gardiner og ny taklampe.
                                                 Det nydelige dukkehuset ho fikk av oss til jul!                 Nytt speil (kun 199,- på Nille!) og lyserosa roser kjøpt på Kreta i april.                                                            Rosa, grått, kvitt og sølv :)                                 Det er ei fornøgd jente som gleder seg til å legge seg no :)

                          Og eg gleder meg til å ligge strak i min egen sofa, i mi eiga stue
                                               og sjå på Paradise Hotell i kveld! :D