lørdag 29. august 2009

Minner frå kvar dag

Snakka med ein eldre kollega i går om det å ta vare på dagane som går, og hugse kva ein gjer frå dag til dag. Ho kollegaen min bruker bøker og almanakker og skriv alt ned i dei. Litt for kvar dag som går; om ho gjekk tur, evt. kvar, været, kven ho ringte til (!?), og så vidare. Dette har eg bestemt meg for å gjere og, synst det var ein kjempegod ide. Er jo ofte eg lurer på kva eg gjorde ein viss dag, eller kvar eg var og liknande. Så eg startar no eg, så får eg prøve å skrive litt kvar dag:) Men eg velger å bruke bloggen min, i staden for bøker og papir som eg aldri veit kvar er..;p

I går fredag:

- På jobb, opplæring på Registreringa på sjukehuset. Så no har eg egentleg to jobbar på SSF, på Sentralen og Registreringa:)

- Henta Angie i barnehagen, rett opp til ho mor og klippa og farga håret hennar, og fiskebollar (min favorittrett hos mor) til middag.

- Innom Skeidar og nett kjøpe fin kvit Lista veggskap som passer til Lista -kommoden som eg har:)- Vel heime, leggetid for gulljenta og So U think U can dance, mitt favorittprogram!
- Litt matte-lesing før leggetid for meg sjølv, men forstår så lite, så blei fort soving i stedet ja..


I dag:
- Oppdatert meg litt på ulike blogger.

- Sett på morgontv (barnetv) og spist frokost med jenta mi.

- 80-årsdag på Rica Hotell for mormora til sambuaren min.

5 kommentarer:

 1. Dette gjer eg òg. Ikkje kvar dag kanskje, men eg skriv ned om vi har vore nokon plass, gullkorn, og små notater eg vil ha med til bilder som eg tar. På dinbaby.com har eg ei privat dagbok, der eg skriver om større hendelser som eg vil hugse. Bursdagsselskap, besøk, korleis ungane er, utvikling o.l.

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med nye lesere som legger igjen en kommentar;) Det setter jeg stor pris på!

  Dansingen gikk fint, var veldig gøy! Skal skrive mer om det...

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 4. Hei hei :)

  Så hyggelig med et nytt besøk og en hyggelig kommentar.

  Jeg jobber i et firma som importerer frukt og grønt, så da måtte jeg ta førerbevis på truck og lastebil lappen fordi jeg kunne steppe inn og hjelpe inn på lageret når det trengs.

  Eneste jente i en flokk menn på 20 stk.

  Ha en flott helg videre :)

  Klem fra Line.

  SvarSlett
 5. Så fine møbler =)
  Du trenge ikkje pusse viss du grunner dei først. Det er mykje lettere =)
  Men eg ville ikkje brukt spraymaling på møbler du bruker masse. Eg er fan av vannbasert lady interiørmaling, 40 glans. Men det blir også fint med 15 glans, då blir det i grunn ganske matt, og ser litt gammalt ut, men e litt vanskligere å tørke støv av.
  Spraymaling kan du bruke på korgene, men du kan også bruke maling, men då ville eg brukt heilt matt maling, f.eks. takmaling.

  SvarSlett