fredag 12. august 2011

Blå dør!

Eg har blitt helt forelsket i blå dør på kvitt hus. Såg det hos Anette på bloggen hennes (bildet) og på en annen blogg, som eg dessverre ikkje husker akkurat no. Et koselig lite kvitt hus, med trær og busker rundt, hadde vert så idyllisk med ei blå dør... Kosi! :)
Og her fra Mali-mo falt eg for den fine barnehuska inne i huset, artig! Gleder meg til en gang innrede et stort(?) hus!! ;) Og kjøleskapet var jo lekkert da!

Ønsker alle en fantastisk helg!! Mi helg blir nok for meste bestående av maling, begynner faktisk å se enden på maleprosjektet av leiligheta, leveggene, støyskjerm og carport! Tenke seg til! Jammen er det jobb å grunne et strøk, så male et strøk kvitt, og så enda et strøk kvitt igjen! Gleder meg til å bli ferdig! Søndagen skal vi i 3årsfeiring til onkelungen til kjæresten min, det blir koselig og en fin avslutning på helga. Eg skal prøve meg på lavkarbokake!! Ja, så det blir forresten ikkje KUN maling i helga, eg må nok lage et par eller ti lavkarbokaker også... Skal nok litt til å bli fornøgd..;) Snakkes på!2 kommentarer:

 1. Hei!!
  Åh så gøy! Hva slags studie har du valgt? hvilken retning skal du?

  Så fine bilder du har lagt ut!!:)

  SvarSlett
 2. Kjempe fint med blå dør mot alt det lyse:) Vi valgte å male vår i en gråblå farge, og er veldig førnøyd!

  Godt å høre at du snart er ferdig med malingen,- kjedelig når en holder på, men så gøy når en endelig kommer i mål:)

  Ønsker deg en fortsatt fin uke!

  SvarSlett