torsdag 10. desember 2009

Ein dørkrans er dekorativt og får meg (nesten) til å gløyme korleis inngangspartiet vårt eigentleg ser ut...

for her er det ikkje mykje å juble over! Men eg må ta det som er (iallfall foreløpig), og gjere det beste ut av det, ikkje sant?!:) Lurer på kva dei i borettslaget hadde sagt om eg hadde mala døra mi kvit, når alle har same brune, gamle, fæle døra...? Men må vel høyre med dei før eg gjer noko drastisk, men sannsynlegvis blir det vel eit nei... Men no til jul har eg iallfall fått pynta litt med dørkrans og greier og greier.. og det hjelper jo på. Stor grøn dørkrans frå Plantasjen, med eit kvitt god jul-skilt inni, og ei lita englevinge på:) Ellers såg eg i ein blogg (beklager, hugser ikkje kven sin..! Sei gjerne ifrå!) at ho pynta opp kanna si med busker. Og eg som hadde pakka den vekk til jul, fant den raskt fram igjen, og synst at det var riktig så flott;) Takk for tips!;)Kvite lanterner har vi hengt opp på kvar si side av døra, noko som og hjalp veldig på utsjånaden til inngangspartiet. Ein kvit stol hjelper og stort på.

Den fine god jul-matta mi likar eg å ta fram kvar jul, og krukka med grøne planter står fint heile året. Kunne tenkt meg å lage platning her, iallfall eit trappetrinn i treplater, men det er no ikkje det viktigaste.....
Fekk nøkkelskapet mitt frå Casa Interiør forrige dagen, kjempefint og kvitt!:) Ved siden av henger det fine knagg-skiltet, der det står "Family - just because two people fell in love" Nååååå.....:)

Ser dere den søte lille steinen ved siden av lanterna? Kjempesøt med raud skrift GOD JUL, frå Plantasjen.
Her kjem det nokre få andre fine inngangsparti, kanskje eg ein dag får eit så fint eit eg og...:) Vart små bilete, men ser no heilheten:) Både gamaldags og moderne.Ønsker alle ein fortreffeleg herleg dag, sjølv har eg 2 timer igjen av lesing og rekning til eksamen, før eg skal på seinvakt på sjukehuset. Vi nærmer oss forresten jul no! Berre 2 veker igjen....♥

5 kommentarer:

 1. Heja!! :) Syns inngangspartiet deres ble kjempekoselig nå! Likte veldig godt dørmatta:)
  Og litt hvite ting rundt hjalp jo veldig:)
  Vårt inngangsparti er heller ikke det aller beste. Litt uferdig og uten tak, så det jeg setter ut må tåle vær og vind...
  Har også sånn god jul stein. Kjempefin! :)

  Skulle foressten gjerne tatt æren for pepperkakehuset, men kan nok desverre ikke det, hehe! :)

  Håper du får en fin dag på jobb!

  Klem June

  SvarSlett
 2. HEihei! Så koselig du har fått det! Eg e ikkje missunnelig på USA turen dåkka i det HEILE tatt ;-p Dokke må kose dokke masse! Og lykke til med matteeksamen =)Du skal nok sjå du får eit sånt fint inngangsparti ein gong...kanskje til og med kvit jul(viss dokke bygge i angedalen).
  *klem fra Astrid*

  SvarSlett
 3. Heisann du!

  Takk for at du viser frem huset mitt på nestsiste bildet :-) hahahahaha.. i wish ;-D

  Syntes absolutt du hadde en FIN inngang! Syntes døren var litt sjarmerende jeg.. min er STYGG! :)

  Må visst på platnasjen og kjøpe stein ja!
  klem

  SvarSlett
 4. Jeg synes det ble veldig fint jeg. Synes absolutt ikke noe dårlig om døren deres. Men jeg kan forstå at du synes hvitt er finere. Vi har hvit dør, men jeg har ikke kommet så langt som til inngangspartiet enda. Blir morro når jeg setter i gang. Da vet jeg hvor jeg skal hente inspirasjon i hvert fall:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Synes det ble fint, har da sett mye verre, men har sett lignende dører malt.Og det blir utrolig forskjell, men den kransen blir var kjempeflott.

  SvarSlett