lørdag 5. desember 2009

Før/etter-julekalender og diverse juleting ♥

Fine nissejenta mi med vårt vakre kvite plastikk-juletre;) Men vi liker det vi, og koste oss med å pynte det med kvit og raud julepynt. Snart skal vi ta inn eit ekte juletre, så vi får nyte det litt før vi reiser til utlandet i romjula. Gleder meg til både juletre og juletur:) Sjekk dei søte nissetøflane forresten, 49,50 på SparKjøp. Angie digger dei!;)Må berre vise ein nydeleg engel som ho "svigermor" har laga, som vi fekk til jul for eit par år sida. Er veldig glad i den, og synst den er kjempefin, kanskje eg skulle ønska meg fleire...:)Kjempefine juleboka som eg fekk i fjor, som eg skriv i for første gang i år. Til dei som ikkje har noko heimelaga juleminnebok, vil eg anbefale denne. Den er så fin, og eg gleder meg til å skrive juleminner, juleforbredelser og mykje meir kvart år, som blir kjempekos å lese i når vi er gamle og grå;) Koster 199,- på bokhandel.ANGIE'S JULEKALENDER FØR:


ANGIE'S JULEKALENDER ETTER:

Har ikkje gjort anna enn å lakke den kvit, men blei no fornøgd:) Berre dumt veggen bak er så stygg.. Men den skal vekk, og skal byttast med huntonitt-plater etterkvart! Hmm.... synst kalenderen ser så tom ut... Men alle pakkane som skal vere der, er no der så... jaja.... Kanskje eg må vere litt meir kreativ neste år, pynte meir på pakkane...? Vi får sjå, dei skal no berre pakkast opp av ei nysgjerrig jente, som blir glad, uansett!:)
Ønsker alle ei kjempedeilig helg, kos dere med juleforbredelser eller kva dere no gjer. Eg og gullet skal overnatte hos kusina/bestevennina mi, som og har ei jente på 3 år, så når tacoen er fortært og jentene er lagt til natta, skal vi rekne matte... Jaja... er no kjekkare å gjere det ilag iallfall.. Men no... off to work on klesbutikken!! :)7 kommentarer:

 1. Så koselige bilder :)
  Sitter med hjemmeeksamen nå. Huff så grusomt. Har nok bare en eksamen.
  Jeg jobber fulltid, og tar et kurs på BI, i etikk.. Pleier å ta et par kurs i året ;)

  Lykke til med eksamene dine.

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 2. Så koselig! :)
  Håper dere får en fin lørdagskveld:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Herlige julebilder, skjønn jenta di!Har et lite hvitt juletre vi også, synes de er fine,men må jo ekte etterhvert. God helg!

  SvarSlett
 4. Så koselige bilder! I innlegget under likte jeg det nederste huset best! :-) Ha en fin helg! Klem-Mia

  SvarSlett
 5. Fint bilde av nisseprinsessa :) Kjekt med kalender uansett korleis den ser ut. Her i huset har vi litt forskjellige typer kalendere :)

  SvarSlett
 6. Synes pakkene så fine ut, jeg!!
  Og den juleboka - genialt. Sånn en skal jeg jammen meg kjøpe meg :)

  Ha en fin kveld, Snuppa :)

  Kos

  SvarSlett