mandag 18. oktober 2010

Bare noen dager til innflytting!!!

Her ser dere noen få bilder av min og Angelica's nye heim!! Vi får mest sannsynlig flytte inn til helga, og vi gleder oss så mye :D

Her er det 4 leiligheter i ei blokk, vi skal ha den nede til høgre:)


Kjøkkenet vårt:)


Bad:)Stua:)


Og Angelica's soverom! :)
Gleder meg sånn til å flytte inn, innrede og kose meg til høsten og vinteren i nye heimen vår. Da skal dere få se bilder, og kanskje bloggesperra mi gir slipp?!?! :D Ønsker alle en herlig dag, ei herlig veke og en herlig høst :)
4 kommentarer:

 1. Ååååh, så utrolig spennende det må være! Tenk å få starte med blanke ark på den måten, det må jo være herlig :) Det blir spennende å følge med framover nå :)

  Ha ei fin uke!
  Klem fra Kari

  SvarSlett
 2. Så spennende med noe helt nytt!
  Ha en fin uke,
  klem :O)

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge? Jeg har nå en giveaway der du kan vinne et års gratis medlemskap i Norsk Luftambulanse, blir med her: http://www.joridkvam.com/?p=2139

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett
 4. Tipper dere er innflytta nå:) Gratulerer så masse med ny heim:) Kjenner jeg blir ørlite granne misunnelig;)

  SvarSlett