fredag 29. oktober 2010

Ønskeliste ;)

No har eg fått mi fine Svane seng på plass på mitt kvite soverom!! Her er bilde fra Living, fine fine senga mi:) Har virkelig sansen for kvitt med grått for tida, syns det er så fint!:)
Ellers tenkte eg at eg ville vise ønskelista mi fra Living i dag:) Dette lekre møbelet hadde passa så fiiiint i gangen min!!
Eller dette nydelige vitrineskapet.... hadde vert så fint med serviset mitt inni der! Ser det for meg;) Hmm... no kom eg på at eg kan jo legge ut bilder av serviset mitt og en dag;) Silver Gate som det heter, kvitt og sølv, veldig fint;)


Tallerkenhylla fra Living står høgt på ønskelista!! Kunne tenke ei på kjøkkenet/spisestua, og ei på lille gullet sitt rom, så ho har en fin plass til bøkene sine:)Ønsker alle en super helg!!

5 kommentarer:

 1. Heia! Så gøy å lese nye innlegg på bloggen din. Lenge siden jeg har vært innom, siden jeg trodde du hadde tatt deg en liten pause!:)

  Gøy at du vil være med i giveawayen min også foressten!

  Ha en fortsatt fin kveld!

  KLem June:)

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Ser plutselig at det ikke var på giveawayinnlegget du hadde skrevet, så da skrev jeg feil, hehe!
  men bli gjerne med om du vil:

  klem

  SvarSlett
 3. Den senga så herlig ut,ja:) Både å ligge i,og å slippe å støvsuge under særlig ofte;) To veldig bra egenskaper for ei seng:)
  Fin ønskeliste du har:)

  SvarSlett
 4. Heihei!
  Så hyggelig at du stakk innom meg :) Nei, det blir ikke så mye blogging for tiden, jeg har igrunnen ikke tid til så mye annet enn studier. Men jeg syns det er artig, så jeg klager ikke! :D

  Hmmm ... DU er heldig som har sånn seng! Og jeg er enig, hvitt og grått er nydelig sammen :)

  Ha ei kjempefin helg :)
  Klem fra Kari

  SvarSlett
 5. Hei, Anita!
  Fine bilde du har lagt inn! Kjekt å kike innom og få litt inspirasjon. Slit med studiane og må koble ut litt. Skal kjøpe ny seng før jul, var knallfin den du har kjøpt!

  Ønskjer deg ei fin advendtstid og ei triveleg jul! Hels også til Lene. Klem frå Ingunn

  SvarSlett