mandag 14. februar 2011

Soverommet mitt:)


Plutselig en sen fredagskveld kom eg på en ny dekorasjonsmåte på soverommet... Og da måtte det testes ut! Sko på utstilling!;) Ååå, så kjekt det var, følte eg var tilbake i skobutikken Bianco Footwear som eg jobba i for et par år siden! Savner den butikken stort.. Vi måtte legge den ned her i Førde, men heldigvis kan eg kose meg på Bianco-butikkene i Bergen når eg er der;)
Og ja, her ser du nesten kun Bianco-sko...;D

Her er altså resultatet av mi lille ommøblering. Kjem på at eg ikkje har vist bilder fra soverommet mitt her på bloggen før!Bak døra til soverommet har eg hengt opp et IKEA vinstativ. Desverre var flaskene, utenom denne, for store for stativet, det skal eg huske til neste gang... Og så en O som er borte her, spørs om den forsvant i flyttelasset..


No skal eg snart heim, etter ei ufattelig laaaang, trøtt nattevakt!! Har fått en nykomling i heimen forresten, en nydelig kvalp som vi har gitt navnet Eira! Bilder kommer:D Ha en herlig Valentinsdag alle!!

2 kommentarer:

  1. Så fint det er på soverommet ditt!! Misunnelig!! :) Ha ein fin dag!!

    SvarSlett
  2. Kjempefint soverom! Og stilig med sko dekorasjon:)Alltid kjekt å se hvordan andre har det,og få inspirasjon.
    Så nå vil jeg også ha ny lampe på soverommet:)Vi har fremdeles de 70talls kuplene som er dekorert i brunt eller oransje i flere rom...huff:S

    SvarSlett