søndag 27. september 2009

Noas ark


Kjøpte denne for ei stund tilbake til jenta mi på Lobelia.no. Kjempesøte figurar, men veldig små. Litt mindre enn eg hadde trudd, men kjempefine var dei:) Og Angelica likar å leike med det fine settet!

4 kommentarer:

 1. Så søtt lite sett! Moro med litt anderledes leker! :)

  SvarSlett
 2. Hei søte Neet. Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min. Nå har jeg akkurat "bladd" med nedover din, og må si du har en kjempesøt blogg selv! Hit kommer jeg garantert tilbake: ) Ellos har blitt flinke på interiør, flotte ting du viser i innlegget under her.. Og søte leker fra Lobelia, er det Noahs ark?: ) Ønsker deg en fin kveld, klem Frk T

  SvarSlett
 3. Heisann =)
  Eg rir ikkje no lenger. Har faktisk ikkje ridd sia barneskulen. Men eg har veldig lyst å begynne igjen. Vi får sjå når huset er ferdig =) Rir du? Hadde vore koselig å tatt en ridetur ilag med nåken andre en gang =)
  *klem Astrid*

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Du er her du og;) Kjekt!! Eg og har verkeleg fått opp auga for treleikar. E på utkikk etter eit kaffeseervise i tre. Mathilde har tre ulike i porselen og ingen av dei e lenger fulltallige!! Såg eit i eit interiørblad eingong, men finn det ikkje att i mitt fjell av interiørblader;) Eg og e gjerne med på ridetur. Har ikkje ridd på snart 5 år!!! Får abstinensar kvar gong eg ser ein hest:)))

  Klem Ann Kristin

  SvarSlett