fredag 27. november 2009

Adventstaken og jul i stova ♥

Eg begynte med julepynting i går, og har vel fått det meste fram i lyset. Men ser mangler her og der, men det får eg ta litt og litt.. her er iallfall nokre bilete frå litt av vår julepynting:)

Her er den nydelege adventstaken frå Perfect Home, som eg kjøpte i fjor. Den er så fin med engler, men dei blei litt skjult på grunn av adventstala (frå Lobelia) og hjertene (frå Casa Interiør).


Kjøpte desse fantastisk fine serviettene i fjor, som eg har pyntet spisebordet litt med, og mange mange små raude hjerter.


Desse putene er frå Ikea, og eg har julegardiner i same. Dette herlege, mjuke pleddet kjøpte eg på Kid til berre 199,-. Akkurat no sitter jenta mi og ser på barnetv under akkurat dette teppet, i akkurat denne kroken, i akkurat denne sofaen;)Hjortane fekk av søstra mi i fjor, kjøpt på Ting, dei er så tøffe! Du kan besøke systa mi HER! :)


Julesekk frå Hennes og Mauritz


og juletreteppe i same. Må berre strykast før treet kan kome oppå;) Likte dette settet veldig godt!!

Engler frå Casa Interiør, liggande engel frå Kid, Memories-bok frå Casa og diverse andre småting. Har heilt dilla på engler for tida ♥


Spisestua vår. Julegardinene, stoler og bord frå Ikea. Har lyst å pynte alle stolene med grøne kranser + raudt bånd til å henge dei i, men peng peng peng... Får vere slik ei stund til...;)

Litt frå stova vår altså... Meir pynting blir det nok, men først må eg bli frisk. Har "kost" meg på badet mesteparten av dagen, litt betre akkurat no, håper det går fort over.... God helg alle sammen, og kose dere mykje på sundag når vi kan sette lys i julestjernene og adventstakane!! (Tipper eg tjuvstarter i morgen kveld, tipper mange er med meg på den...?!:p)

7 kommentarer:

 1. Så koselig du har pyntet, utrolig stilig med pynten på spisestue stolene! Må nok teste stjerner i morgen kveld jeg også;0)

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har!
  Koselig at du ville være med i trekningen hos meg!

  Ha en fin adventshelg!

  Klem fra LenemoraNydelig julehus....

  SvarSlett
 3. Hei!

  Så fint du har pyntet - fikk skikkelig julestemning! Bilde av solstrålen din under her var helt nydelig, så utrolig skjønn hun er!

  Kose dere i kveld! Og ha en fin første advent.. stor klem fra Ida

  SvarSlett
 4. Så gøy å pynte til jul!:) Mine esker kommer nok opp iløpet av morgendagen, men stjerna lyser fint i vinduet allerede i kveld, hehe!
  Veldig fin adventsstake du hadde!:)
  Fortsatt god helg og god bedring?! :)

  SvarSlett
 5. Heisann,

  Adventsstjerna kjøpte jeg for flere år siden - tror faktisk det var på Panduro. Jeg har samme stake som deg fra Perfekt Home - den er skjønn :-)

  Ha en herlig kveld :-)

  W

  SvarSlett
 6. Åh, så fint du har gjort det i hemmet - verkligen stämningsfullt!
  God 1. advent till dig!
  Kramar Joy

  SvarSlett
 7. SÅ koselig du har fått det! Trur det blir jentekveld hos deg neste gong ;)
  Eg og jentene var innom Ting her ein dag, og såg desse hjortane... og V sa at sånne kunne jo vi kjøpe oss :) Då sa eg at du hadde fått sånne av meg i fjor :)

  SvarSlett