torsdag 12. november 2009

Love Christmas ♥

og alt som har med den å gjere...:)

No har eg nett sendt inn bestilling til kjære Lobelia på hennar nettbutikk, så no er det berre litt kvit juletrepynt så mangler, så har eg vel det eg treng til denne jula;) Denne gongen bestilte eg kun nokre få ting der, på grunn av dårleg råd på grunn av studier og sidan vi må spare til turen vi skal på i romjula. Men då eg såg at denne julekalenderen endeleg var kome inn igjen, måtte eg trå til! Den har eg venta på, og eg gleder meg sånn til å overraske gulljenta mi med denne!! Julekalendergåvene er klare (utenom nr.24..), så når den kjem i posten, skal eg berre spraylakke den kvit, så er den klar til å glede jenta mi kvar dag i desember fram til julafta:)


Denne juleduken har eg hatt så lyst på lenge, og vurdert fram og tilbake, og no tenkte eg at sidan vi har få juleduker kunne eg unne meg denne. Ååå, så fin den er!

Kjøpte og eit lite GOD JUL-skilt, og fine tal til adventstaken:)
Meir kunne eg nesten ikkje handle, sjølv om eg kunne handla meg forderva på desse nettbutikkane!;) Ha ein deilig dag alle saman!! Eg har fri, og må no setje meg ned og lese pedagogikk... Ville mykje heller tatt fram og sortert julepynten vi har liggande på kottet:p

6 kommentarer:

 1. Koselig å handle litt innimellom- fine ting du har kjøpt :)

  SvarSlett
 2. Litt må man jo unne seg en gang iblant, selv om man sparer :) Kalenderen var kjempefin, og duken var jo nydelig :)

  Hehe, det er ingenting som heter fri når man studerer ;) Skjønner at du har mest lyst til å sortere julepynt, men når man blir litt umotivert er det viktig å huske på at en har valgt selv å studere, og at en gjør det fordi det er noe en interesserer seg for og fordi man har lyst! :) Jeg lengter bare til 29. november, for da kan jeg jo gjøre studeringen litt mer koselig med pepperkaker og gløgg ;)
  Husk å kos deg!

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 3. Jeg vurderer også et God jul skilt! De er så koselige :)

  SvarSlett
 4. Fine ting du har kjøpt deg, de dukene er skjønne! Likte godt de gardinene du hadde kjøpt også. God helg til deg!

  SvarSlett
 5. Så fine ting, duken var helt fantastisk!
  God helg!
  Klem T

  SvarSlett
 6. Mmmmm, så fin duk du har fått deg. Drømmer meg helt vekk jeg. Er den fra JDL? Ligna litt nemlig.. hehe
  Går alt bra?

  Klem fra meg

  SvarSlett