onsdag 4. november 2009

Nydelege skap og kommoder frå Living

Eg har nettopp kosa meg med å sjå på alt det fine dei har på Living, og eg vil sjølvsagt dele det med dere andre, med eller utan blogg!

Takk for alle koselege kommentarar dere legg igjen her hos meg, både nye eg ikkje kjenner frå før og "gamle" venner. Nokre blogger besøker eg no nesten dagleg, medan andre har eg nettopp oppdaga ved hjelp av andre sine blogger, og det er stadig like artig å farte rundt i blogglandia:) Og alltid noko nytt å sjå:)

Takk til alle bloggarar som deler sine bilete, sine tankar og sin inspirasjon, det er så mykje fint, koseleg og spennande å lese og å sjå på!Nydeleg kjøpmannsdisk ♥
Finfin kommode med hønsegitter ♥

Vidunerleg spisestove ♥ Drømme, drømme... (men ein vakker dag skal vi bygge hus, då får eg jo moglegheita til å bestemme litt korleis eg vil ha det, og DET er noko å sjå fram til det!)Ønsker alle finingane i blogglandia ein herleg onsdagskveld vidare :)

2 kommentarer:

 1. Ja det er babysnakk det går i for tida. Og at ho skal bli storesøster, hehe! Veldig stas, så vi gleder oss. Blir spennende å se hvordan hun reagerer... om det er like stas når babyen kommer eller om hun blir sjalu og sånn. Vi får vente å se:)
  Kjempekos å skulle ha baby igjen, men jeg er glad Leah er såpass stor. Nå forstår hun så mye mer og kan ta del i mer av alt som skjer.

  Deilig når arbeidsdagen er over. bare 1 dag igjen og så helg:)

  Håper du får en fin torsdagskveld! :)

  Klem June

  SvarSlett