søndag 27. september 2009

Noas ark


Kjøpte denne for ei stund tilbake til jenta mi på Lobelia.no. Kjempesøte figurar, men veldig små. Litt mindre enn eg hadde trudd, men kjempefine var dei:) Og Angelica likar å leike med det fine settet!

lørdag 26. september 2009

Ellos.no!

No har eg og Angelica nett komt heim frå ein våt og regnfull trilletur, og då er det sååå godt å ta på seg tørre og mjuke klede, og smyge seg inn under teppet i sofaen. Og drøyme seg vekk lit... Eg tok ein tur innom Ellos.no og der fant eg jammen mykje nytt og fint til heimen. Men eg skal vere fornuftig og ikkje handle noko denne gong, eg kan heller leggje til noko av det på ønskelista mi nederst på bloggen..;) Her er noko av det eg fant:

Hylle med skittentøyskurv


Salongbord
Sidebord
Nattbord
Peis

Den finaste tallerkenhylla!!

Sjå her! Dette må vere den finaste tallerkenhylla eg har sett! Eg googla "tallerkenhyller" og såg mange fine, men kom over denne, og den var heilt nydeleg! Dette er frå ein kjempefin blogg som tilhøyrer Prinsessen på erten!:) Såg på bloggen hennar at den kosta 1600 og noko, men det er den verdt. Eg vil ha;) Legg den til i ønskelista mi på sida av bloggen iallfall... Fine hylla:)

søndag 20. september 2009

For oss som synast juletida er den herlegaste tida i året!!

Juleinspirasjon

Gledar meg vilt til jul!!! :D

tirsdag 15. september 2009

Litt frå rommet til gullet:)

Her er den kjempefine vogga som Angelica fekk til dåpen for 3 år sidan. Eine tanta har mala den, og er noko av det finaste Angelica har:) Pusen likar den og;)


Året ho er født er mala inn på sida av vogga.


Og sjølvsagt ei prinsessekrone for prinsessa:)


Fine A'en på døra:)


Her er dei nydelege vimplane som eg bestilte av guttemamma, på hennar kjekke vimpelfabrikk! http://guttemamma-denlillevimpelfabrikken.blogspot.com/ Er så fornøgd med dei, og for ein service! Tusen takk, guttemamma!:D


Nydelege vimplane, den lekre gitaren frå Kremmerhuset, og eit hemmeleg skrin som eg bare måtte kjøpe til jenta mi då eg var i Ungarn i vår. Dei graverte inn namnet hennar og:)


Endå noko meir som tanta har laga. Eit fint bilete som har hedersplass på rommet:)


Denne puta er så søt. Ho fekk den av mormora, kjøpt på Kid. Og namnet Angelica betyr jo: "lik ein engel" :)

Rommet til Angelica har eg veldig lyst å gjere noko med. Vi har ikkje gjort noko med soveromma etter at vi flytta inn for litt over eit år sidan, men det blir vel med tida.. Har lyst å ha kvit huntonitt på veggane, og male alle skap og skuffer kvite, og heller freshe opp med lys rosa, eller beige. Men Angelica er no fornøgd uansett ho, og det er no det viktigaste:)

Litt oppdatering frå måndag og i dag: I går var eg innom jobb for å lære meg noko som eg ikkje kunne frå før, greit å kunne mest mogleg, då er det fleire moglegheitar for å få jobbe når det trengs:) Eg gjekk tur i sola, var heime og daffa, og seinare såg vi på onkelen til Angelica som spelte fotballkamp. Ingenting blei gjort denne dagen, verken husarbeid eller skulearbeid.. Litt dårleg samvittighet, men....

I dag har eg vore på jobb, og etterpå var eg og Angelica på butikk og kjøpte ny regndress til ho. Ho vekse så fort, og dressene blir for korte for ho. Men no har ho ein ny raud og prikkete regndress som ho kan bruke i barnehagen:) Kjøtdeig og makaroni til middag, papsen hennar var heime, så eg gjekk meg ein god tur med bikkja, og kosa meg i solarium litt, før eg no sit her og venter på at Grey's skal begynne! Oi, det er jo no! Ha ein fin kveld, alle saman:)

søndag 13. september 2009

Fått utfording:)

Eg har fått ein utfordring om å skrive 10 ting om meg sjølv, så det er vel berre å setje i gong;)

1. Eg har hatt (nesten) alle verdas fargar i håret mitt! Knallraudt, svartblått, blondt, brunt, svart, oransje osv. Eg gjekk på frisørlinja, men tok aldri lærlingtida, så det var ikkje noko frisør ut av meg desverre..

2. Har alt for mange ting eg har lyst å drive med! Blant anna er eg kjempeinteressert i sminke, og hår framleis, styling, mote osv, så eg har tatt NKI mote og styling, så er motekonsulent NKI. Ein dram er jo å kunne vere stylist! Men det får vere på hobbybasis trur eg.. ;)

3. Ein anna ting eg har lyst å bli, er personleg trenar! Då eg var yngre, dreiv eg med både fotball, volleyball, svømming og ski. Eg gjekk på idrettslinje på folkehøgskule for nokre år sidan, og det ga meirsmak! Sidan eg tar lærarutdanning no, skal eg ta idrett/kroppsøving i løpet av studiet, så det kan fylle litt av behovet mitt. Det hadde jo vore kjekt å vere både lærar OG personleg trenar/instruktør.

4. Eg bur i ei gul leilighet, med 2 etasjar, som snart blir 3 etasjar! Men her vil eg ikkje bu lenge, vi skal flytte på gard etterkvart, sidan sambuaren min er odelsgutt, og då ønsker eg meg hest:)

5. Eg elskar å danse, men har fått gjort for lite med det, og digger mest av alt hip hop!! Har og begynt å like moderne.

6. Alt som vi ikkje kan sjå, ta eller føle på er interessant for meg. Det overnaturlege og det mystiske er så spennande! Alt frå draumetyding til livet etter døden! Men gjenferd, det håper eg at eg aldri kjem til å sjå sjølv!

7. Eg er kjemperedd for edderkopper! Livredd!!

8. Somar, sol og fjelltoppar er noko av det herlegaste som finnast! Med rask pop på øyra;)

9. Før likte eg alt av brunt interiør, no vil eg ha alt kvitt!! Så det er veldig bra at mørkebrunt og kvitt går fint ilag! Elskar interiør, detaljar og dill dall!

10. Har jobba mange stader. Eg har vore stuepike på hotell, reinhaldar på psykiatrisk klinikk, assistent i skule/SFO, butikkmedarbeidar i klesbutikk, medarbeidar på Shell, butikksjef på Bianco Footwear, og er no sekretær på sjukehus, i tillegg til ekstrahjelp på Vero Moda/Jack & Jones. Savner skobutikken kjempemykje, men liker meg kjempegodt på jobbane eg har no!!

Puh, det var 1o ting om meg, og eg kunne sikkert komt på mykje meir:p Det var jo veldig mykje "eg har lyst til", men det får så vere! Elles kan eg jo nemne at eg har verdas beste datter!! ;)

Tusen takk for utfordring, Englefjes!! Eg trur nesten eg må sende den vidare til nokon andre, men "kjenner" ikkje så mange her endå, så eg sender den kun videre til søstra mi, Linda!! :D

Laurdag:)

Laurdag er ein fin dag:) Spesielt når ein har fri! Eg og Angelica vakna eigentleg aaaaltfor tidleg, men var lys våkne, så stå opp, det gjorde vi:) Kl.05.45!

Vi kosa oss med god frukost under teppet i sofaen,og barne-tv:)

Seinare fekk vi besøk av kusina mi, og dattera hennar, som og er 3 år, så jentene har det så kjekt ilag!

Vi laga graut,


og vi "vaksne" måtte gjere litt matte, sidan vi begge tar matte i lærarstudiet:)


Seinare på kvelden reiste dei heim og sambuaren min kom heim. Angelica måtte i seng, og eg gjekk heller ikkje den kvelden glipp av So you think you can dance. Og neste veke er det finale!!!:D Elles kosa vi oss med bakt potet og American Chopper på Discovery Channel! Det er noko av det einaste eg likar å sjå som Roger (som min betre halvdel heiter) og likar å sjå på..:)

lørdag 12. september 2009

Gangen vår:)
Eg elskar bokstavar, og sjølvsagt må Angelica få ha bokstaven sin på døra si! Denne er kjøpt på Kremmerhuset, ein av mine favorittbutikker!


Her har eg samla alt vi skal ha rundt om i gangen, vi er ikkje ferdige å pusse opp, så det får berre stå slik så lenge.. Vi har listing igjen i både gangen og entreen, og ting tar tid... Spesielt no når jakta er begynt, og eg klarar ikkje å liste...! Kom deg heim, mann:p

Dei brune rammene og det brune nøkkelskapet er frå Perfect Home (bileta er mi herlege datter med englevinger på + eit bilete frå sjukehuset av den lille familien då ho vart født), skopusseboksen er og frå Perfect Home, kommoden er frå Skeidar, kosten frå Biltema, posen med tøfler frå Jysk, og skiltet "Velkommen" er frå Kremmerhuset:)


Her har eg foreløpig hengt opp tavla og dill frå Lobelia, og diverse andre ting, som skal pryde gangen den gang den blir heilt ferdig.. :p

Kommoden er kjøpt på Skeidar (skal eigentleg vere svarte tøyskuffer i hyllene, men dei har eg tatt vekk, har lyst å ha kvite kurver der etter kvart, men er jo enklast å ha det slik når skoa er der), knaggen er frå Kremmerhuset og elles er det meste frå Lobelia.com

Blir kjekt når gangen og entreen er finito!

Fredag

Fri!! Køyrde Angelica i barnehagen, reiste heim og rydda, støvsuga, vaska klede og liknande. Var på politistasjonen for å få nytt pass, men eg trengde visst ikkje det, det var visst maskinlesbart, sjølv om det ikkje er ein slik firkant på framsida. Men sambuaren min fekk seg eit nytt, så vi er snart klare for USA:) Dattera vår har allereie maskinlesbart pass, sidan ho fekk sitt første pass i fjor, då vi var i Roma:)

Handla inn mykje mat til helga, og taco til kvelden, henta Angelica igjen i barnehagen, kosa oss heime før vi fekk besøk av mormora og tanta til Angie. Vi kosa oss med taco og sjokoladekake. Så var det So you think you can dance! Eg kan ikkje gå glipp av det!:)

Men eg blei så slapp og sliten rett etter programmet, så la meg kl.22.. Synest det var litt tidleg på ein fredagskveld, men det får så være... Vondt i halsen... Vil ikkje bli sjuk...

torsdag 10. september 2009

Torsdag

I dag har eg gjort meg ferdig med ei pedagogikk-oppgåve, det er så deilig å sende inn alt ein er ferdig med:) Og så fekk eg Casa Interiør - startkolleksjonen som eg har venta på eit par veker, og det var kjempekjekt å pakke opp alt det fine som kom! Nesten julafta for meg i dag;) Nett komt heim fra lang seinvakt, og no har eg fri i 3 dagar, og skal bruke all mi tid på gulljenta mi og litt historie-lesing!

Night night, sleep tight, don't let the bed bugs bite:p

Har lyst på:

Denne er jo kjempestilig!!
Her hadde eg sove godt!


Og denne er kjempefin!! Frå Ikea. Hadde lyst å kjøpe den, enten i brun eller kvit, til jenta vår, men det blir til at vi heller maler ei gamal seng til ho. Og den blir fin. Gamaldags seng som skal malast kvit, med pastellrosa i utskjæringane. Skal prøve å huske å leggje ut før og etter bilete av den når den tid kjem:)


Desse hadde vore fine til badet eller vaskerommet.
Og denne hadde vore så fiiin å ha utanfor!!:)

onsdag 9. september 2009

Måndag, tysdag og onsdag

Eg gløymer jo heilt å leggje inn dag for dag her, når eg styrer med så mykje! Jobb og lesing tar på. Men må skrive det eg hugser frå dagane som har gått, så eg har det på stell:p

Måndag: Gjorde ingenting på dagtid, daffing deluxe, før seinvakt på Sentralen.

Tysdag: Min andre opplæringsdag i Registreringa på sjukehuset, elles roleg dag heime med litt pedagogikk-skriving og tv.

Onsdag: Dagvakt på Sentralen, så raspeballar og kake i "dalen" (svigers), der far til sambuaren min hadde bursdag. Heim att, kvelds og i seng med jenta mi, Luksusfellen på tv, min betre halvdel reiste ivrig på sin første jakt for sesongen, og eg skal no til å skrive litt pedagogikk før senga kallar.

mandag 7. september 2009

Fint sitat:)

Fikk eit sitat av søstra mi i dag!

You're BRAVER than you believe,
STRONGER than you seem,
and SMARTER than you think.

Thanks, siss:D

søndag 6. september 2009

Laurdag og sundag

Laurdag:
Daffedag heime med lillejenta mi som eg har vert borte frå heile veka.. Så deilig! Og vi sov middag i 3 timar! Etterpå var vi på bowling med søstra mi og minsten hennar, kusina vår og lillejenta hennar. Sambuaren min er medeigar i bowlingen her, og då får vi utnytte oss av gratis bowling:D Så då var vi 3 mødre, 3 treåringer som spelte bowling på bane 3, hihi!!

Sundag:
Angie hadde besøk, eg laga graut til jentene, og bollar, og innimellom mykje barneleik prøvde eg å gjere litt pedagogikk-oppgåve..;p Elles var vi på besøk hos søskenbarnet mitt, og vi gjorde litt matte, sidan vi begge tar det. Hjortebiff og premiere på Blanke Ark med min kjære til kvelden.

fredag 4. september 2009

Torsdag og fredag

I dag hatt matte og litt ped på skulen, før vi vendte nasene heimover! Så deilig å kome heim!! Eg lagde "heimelaga" raspeballmiddag til min lille familie, støvsugde og rydda før dei kom heim frå jobb og barnehage. No har vi besøk av Angie's beste vennine, og dei leikar så fint saman:)

Om ein time er det klart for So U think U can dance! Gledar meg! My favourite TV-show!! Så blir ein roleg kveld her heime etter ei veke på skule vekke. Så godt det var å kome heim!!

I går:
- Matte og ped på skulen.
- Middag på restaurant med nokre i klassen. Eg åt lettsalta torskefilet og drakk ei øl, kjempegodt!
- Pakking og soving:)

onsdag 2. september 2009

Dagen i dag

I dag har det gått i eitt med pedagogikk og matte matte matte:) 4 timer ped, og så 4 timar matte, før karbonade til middag, fleire timar matterekning på rommet, ein deilig joggetur, og så sove no. Eg skjønar sååå lite av den matten! Men håpar det skal gå seg til.. Har no mange som er flinke å hjelpe meg:)

Jaja, så var onsdagen over...

tirsdag 1. september 2009

I dag og i går

I går:
- Leverte i barnehagen, pakka ferdig til skuleveke, reiste til skulen, og matte i 4 timar.
- Sjekka inn på eit hotell for å prøve noko nytt, men det var ikkje bra! Knøttlite rom, ingen stader å lese og skrive på, styyyyygt og gamalt og liiiite treningsrom og så vidare.
- Sjekka inn på det gamle hotellet vi har pleidd å vere på, heldigvis hadde dei eit ledig dobbeltrom! Flaks!
- Tok litt sol, og såg sesongpremiere på Greys Anatomy.

I dag:
- Opp av senga kl.07.15, skule kl. 08.15. Matte 4 timar, pedagogikk 4 timar.
- Kjøpte hårfarge, kylling til middag og tok sol:)
- Farga håret og såg endå ein episode av Greys Anatomy!
- Natta:D