torsdag 13. januar 2011

Yes, I'm still here!! :)

Jepp, eg er her enda! Og selv om eg er lite aktiv på skrivefronten selv, er eg ofte innom og titter hos dere andre:) Eg har vert veldig opptatt med innflytting og å komme i orden heime, i tillegg til alle juleforbredelser som var, og mye julejobbing, men endelig kan eg begynne å roe ned litt. Innkjøp til mi nye, lille, herlige leilighet tar litt tid, fordi eg må ta det litt og litt. Litt på kver månedslønn;) Og denne måneden får eg inn mye nytt, fordi eg var ei hardt arbeidende mor hele desember..;) Og det lønner seg no ser eg! Lønna kom inn på konto i dag, og allerede har eg friska opp mi krittkvite leilighet med mange nye grønne planter med nye potter, og noen fine eplekasser. På lørdag skal eg på dagstur til Bergen, for å gå litt galen på Ikea og Living;) Men no ser eg etter inspirasjon, mest for stua mi og the master bedroom, så her kommer noen lekre bilder eg fant på http://www.schibstedforlag.no/no/Kategorier/Magasiner/Maison-Interior/

Denne hodegavlen var berre lekker!! Noen som har peiling på kor man får kjøpt noe sånt til en rimelig penge??


Kongeseng med mye oppbevaring! Hadde eg hatt plass på mitt soverom skulle eg gjerne satt en stor skjenk ved fotenden! Stilig:)

Hadde eg bare hatt glassdører.....:)
Falt for dette bildet!! Skal rett på Skeidar i morgen og kjøpe glasskap som eg har tenkt å bruke som nattbord/nattskap. Blir ikkje så heftig som dette, men inni hodet mitt ser eg for meg at det kan bli fint slik eg har tenkt å ha det også:)


Den fuglen klarer eg meg uten, men murveggen var tøff!


Elsker slike tak!!!!I morgen (når eg har sove etter nattevakta) skal eg på møbelforretninger igjen og kose meg;) Og så skal eg ta bilder av heimen min også! Og enda mer bilder skal eg ta neste veke når eg har fått inn alle nye møblene mine! Eg lover (kors på halsen) å legge ut bilder neste veke fra leiligheta mi! Håper eg kommer over den kneika med skrivesperre no, savner å blogge... Og forresten; Noen som har tips om kossen eg kan dekorere over et stort stuevindu?? Eg har kvite lameller all the way, så skulle hatt noe fin dekor over vinduene, opp mot taket. Anyone?:) Ønsker alle en herlig torsdag, og ei fantastisk helg! Vi snakkes!!

4 kommentarer:

 1. Vi flyttet i desember...og det tar jammen tid å komme i orden. Forsatt noen ekser igjen.. :O)
  Fine bilder!
  Ha en god dag :O)

  SvarSlett
 2. Sengen på bilde nummer to kunne mer enn gjerne fått flytte inn her hos meg. Lykke til med innredning og flytting, vi er akkurat over det værste. Hihi. Ha en fin dag, klem fra Kine.

  SvarSlett
 3. Så fine bilder! Du har god smak må eg sei :) Gleda meg til å sjå kor fint du har fått det!!

  SvarSlett
 4. Nydelige biider. Koselig blogg! Å den hodegaveln var jo bare nydelig.
  Ha en flott søndag.
  Klem Christina

  SvarSlett