tirsdag 18. januar 2011

Shopping til heimen!

Eg var på handel i helga, og må vise mine fine kjøp!

Eg var på Plantasjen og kjøpte inn fine planter og ei diger, råtøff klokke på Skeidar! Lysestakene er fra Casa Interiør (som eg forhandler), og bambus-lysestaken er fra Perfect Home.


På Living ble det ikkje den store handelen eg hadde trodd, men kom heim med en nydelig lysestake, 2 stiger til veggdekorasjon og nydelige kleshengere som jentungen skal få ha på rommet sitt.


Så var det IKEA! Der skulle det handlast;) Av småkjøp ble det en vinholder som eg faktisk skal ha på soverommet(!), to skjønne vekkerklokker (ei på kver side..) store tøffe ølglass, vanlige glass, magnetlist og kule kniver.
Liatorp glasdører
og Liatorp bokhylle..:) Blir et lekkert vitrineskap til Silver Gate-serviset mitt!Over tven skal denne fine Liatorp vegghylla henge, og under skal denne lekre Liatorp skjenken stå.
På grunn av elendig service på BEGGE Living-butikkene i Bergen, ble det desverre ikkje tallerkenhylle på meg der, men da bestilte eg heller på den supre nettbutikken http://www.lobelia.no/. En til å ha over spisebordet mitt med tallerkner, og en til soverommet til gulljenta mi, der ho får ha favorittbøkene sine:)
Eg har også bestilt veggord som eg gleder meg til å lime opp når dei kommer!

No skal eg fortsette snekringa mi på Liatorp bokhylle/vitrineskap, snakkes!!;)

6 kommentarer:

 1. Så fine møbler du har fått deg♥
  Jeg ønsker meg også hvite,men må nok male de gamle jeg har:) Må bare vente til mannen min også synes det er en god idè. For det synes han ikke på det nåværende tidspunkt,hehe. Han husker vel fremdeles litt fra de dagene da jeg brunbeiset og lakket furumøblene våre...:)

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for koselig kommentar! Så mye lekkert du fikk handlet i helgen. Det er såååå gøy å få i hus nye ting :)

  Ønsker deg en riktig god kveld og en fin uke videre!

  SvarSlett
 3. Nydelige møbler!!! Skulle ønske eg hadde plass til å innrede akkurat som eg ville! I ei lita leilighet blir det møblert på den einaste mulige måten ;) hehe

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyttekjøkkenskryt!!
  Masse fint du fikk med deg, og jammen artig med vin på soverommet..:-)
  klem♥

  SvarSlett
 5. Gler meg til å sjå alt i "bruk". Eg og har opplevd dårleg service på Living, dei står berre å henge og er overhode ikkje interessert i å hjelpe!! Og det er dumt for dei mar MYKJE fint:)

  Klem frå Ann Kristin

  SvarSlett