fredag 23. oktober 2009

Julegardiner ♥

Eg sliter så med å velje julegardiner!! Kjempevanskeleg å finne dei heilt riktige gardinene, som eg skal ta fram og henge opp kvar jul.. Er det nokon som har har nokon fine gardiner dere vil dele, til hjelp og inspirasjon? Eller butikker/nettbutikker med lekre gardiner? Og kva synest dere er finast av desse eg har her? Eg har sjølv ein favoritt, men vil gjerne høyre andres meiningar.. Kva er finast? Og er det finast med kvite gardiner, raude eller begge deler? Skal eg ha same gardiner i kjøkken og stue eller ulike? Uff så vanskeleg... Har ikkje hatt julegardiner før, men no er det på tide! Og eg gleder meg! Om eg finn dei rette!!;)

5 kommentarer:

 1. Så utrolig mye fine julegardiner.. jeg er litt dårlig på å bytte ut sånn i juletider jeg, men det er jo såå utrolig koselig! ;) Kanskje jeg skal skaffe meg noen i år..:)
  Lykke til! Skjønner det er et vanskelig valg..
  klem klem

  SvarSlett
 2. Hm....jeg har liftgardiner på kjøkkenet,hvite og til desember henger jeg opp røde liftgardiner. Det blir ikke så dominerende liksom som vanlige gardiner. Jeg synes den nest nederste var koselig,på kjøkken. Tror ikke jeg ville hatt i stua,men det det er jo fint feks å ha litt grove lingardiner i stua på denne årstiden og tynne lyse når våren kommer?? Lykke til med valget!!
  klem

  SvarSlett
 3. Hei, vil bare takke for den utrolig fine gaven jeg fikk av deg, var altfor mye! Men den søte snømannen hadde desverre gått istykker:0( Men kortholderen er på veggen, tester ut diverse kort på den.
  Apropos julegardiner, så synes jeg det er fint at det er skkkelig rødt, og ruter er jo så koselig med ruter, så jeg holder en knapp på bilde nr 4! God natt.

  SvarSlett
 4. Hei, en hilsen angående julegardiner...alle var fine på hver sin måte, men har man vask under vinduet, eller kjøkkenbenk, kan man jo ikke ha gardiner som henger ned, men min favoritt og riktig julete, var nok de rutete med liftgardin:) Synes de minnet om min svenska barndomsjul, og det var koos, det! Synes svenskene er så flinke med å få det "hemtrevligt":) Ja, det var min mening, da:)

  Ha en fin kveld videre!

  Kos til deg fra Mariann

  SvarSlett
 5. jeg har faktisk falt totalt for noen gardiner som jeg kjøpte på www.netthandelen.no i fjor, finnes både som cafe og med to lengder, i bloggen min om du blar tilbake til November/desember 2008 så finner du nok bilder av de der..... ellers har www.jotex.no også mye fine gardiner og rimelige synes jeg.....lykke til i valget...

  SvarSlett