tirsdag 13. oktober 2009

Julekalendar ♥

Hjelp! Kan nokon hjelpe meg med å velge?? Eg skal ha ein julekalendar til jenta mi, men eg veit ikkje kva for ein av desse fine frå Lobelia eg burde velje. Nokon som har nokon gode tips? Denne med tal er jo den finaste, synast eg då! Men dobbelt så dyr som den under..

Men denne hadde jo vore mogleg å bruke elles på året og, til smykker, armbånd og liknande.. Og halve prisen av den øverste..
Ein av dei skal eg iallfall ha, og hadde eg hatt flust i peng hadde eg kjøpt begge! Eg kjem til å spraylakke den kvit, det trur eg blir fint, på ein kvit vegg, trur ikkje dere??

6 kommentarer:

 1. Kjempefine begge to ja..
  Du kan jo velge den nederste og kjøpe noen egne tall og feste på:) De jo har masse forskjellige i hobbybutikker. og så kan du bruke den til andre ting resten av året ja:)

  Lykke til med valget:)

  SvarSlett
 2. Jeg ville tatt den nederste med tanke på bruk og pris;) Da kan du jo lage fine tall på pakkene og så kan du bruke den til andre ting resten av året også!

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ, begge var fine. Vanskelig valg :)

  SvarSlett
 4. Den øverste var finest,ja:) Men kanskje du kan kjøpe den nederste og pynte litt selv?

  SvarSlett
 5. Ikke lett å velge, var jo kjempefin den øverste, men litt mer helårs den nederste, er jo mye fint å pynte med som de andre skriver!

  SvarSlett
 6. Ååå..eg likte såå godt den med tall!! Men som sagt før, så kan jo den nederste pyntes som du vil! Tror den blir fin i kvit!
  Ps. Kjempekjekke blogg!!:)

  Klem Malin;)

  SvarSlett