lørdag 3. oktober 2009

Skodilla!

For dei som ikkje kjenner meg, så kan eg jo innrømme at eg har skodilla! Skoskosko-dilla! Og då spesielt Bianco Footwear! Etter at vi la ned Bianco-butikken eg var så heldig å få styre, blei det ikkje det same lenger.. Og kor skal eg få tak i Bianco-sko no...? Då må eg i tilfelle til Bergen eller Ålesund. Til hausten er det så mange lekre støvlettar og boots, og i pensko er det mykje pent! Legg ut det eg nett har sittet og sikla på på nettsida til Bianco:)
Dette er bestselgaren på herresko. Det var iallfall det da eg jobba. Det gjekk nesten ikkje ein dag utan at ein herremann kjøpte seg eit par nydelege dressko:) Dei koster berre 800 kr, og er superfine! Sambuaren min hadde ikkje noko val han..;)
Så pene grå ankelstøvlettar skal ein leite lenge etter! Likte spesielt godt den bretten over vrista!

Sexy sexy!! Hadde eg berre klart å gå med dettte her! Men rålekre å sjå på! :)


Tøffe briller! Om eg tør, kjem eg til å bruke slike briller på jobb, utan glas..;) Synast det er tøft eg.. Sjølv om mange synast det ser heilt på trynet ut...:pRaude og!! Så stilige!!

Skjønne pumps i cremekvitt!


Hotte raude festpumps med paljetter!! Hadde eg som sagt klart å gå på slike hæler...!! Dette hadde vert val nr.1! Hot hot!


Kjempesøte ankelboots!Høge western boots. Har liknande i cognac, men dei var lekre i denne fargen og!Fine avslappa boots til hausten!

Søte grå pumps med sløyfe!!

Lekkert!
Tøffe gladiator sandalar med kilehæl.

Fine ankelboots!

Kjempeskjønne sporty ankelboots! Liker grå sko!!

Desse er må-ha! Mørkebrune støvlettar med kilehæl, nydeleg!

Liknande i semska skinn!

Søte soft pumps med kilehæl, pene!

Fine til spesielle anledninger, bryllaup og liknande.
Ja, det var jo ein liten smakebit frå haustens sortiment frå Bianco Footwear. Hadde eg vert rik, hadde eg eigd alle desse og mere til!

1 kommentar:

  1. Her var det no å skrive på ønskelisten ja:-)
    Du til sp ditt:62 stykk vimpler...:-)
    klem

    SvarSlett